Hos GCM har vi den rette kombination af knowhow og erfaring omkring motorer og gearteknologi.

Dette gør os til den ideelle samarbejdspartner på netop jeres udviklingsprojekt, hvor vi kan aflaste en evt. udviklingsafdeling og udnytte vores erfaring fra lignende projekter.

Kort sagt, så er vi med fra idé til færdig produkt.

 

Hvad er forskellen på totalløsninger og udviklingsprojekter?

Ved totalløsninger er det oftest hos kunden at den reelle produktudvikling foregår - dvs. de utallige timer på tegnebrættet, hvor ingeniører/udviklere undersøger hvordan man løser en problemstilling og får produktet til at virke efter hensigten.

Har man ikke de interne ressourcer eller ønsker man blot ekspertise på et højt niveau, så kan GCM med fordel vælges som samarbejdspartner i starten af udviklingsprojektet. På den måde er vi med under hele forløbet, og sikrer en høj kvalitet i slutproduktet. 


Hvilke eksempler er der på tidligere udviklingsprojekter?

Hos GCM er vi altid stolte af, at være en del af kundernes færdige løsninger - og her kan du finde et udpluk af vores mange succesfulde udviklingsprojekter.


Har du en god idé som vi kan hjælpe dig videre med?

Vi er altid klar på en uforpligtende snak, om mulighederne for at samarbejde i et nyt udviklingsprojekt. Ring på tlf. +45 74 42 18 64 eller send os en mail på info@gearcentralen.dk - så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.