Profil - hvem er vi?


Mission og vision:

Hos Gearcentralen Micmotor er vores motto "Vi laver alt, bare der er en motor i". Vi arbejder målrettet på at løse kundernes udfordringer gennem et unikt samarbejde fra idé til færdigt produkt. Vores kernekompetencer er kundespecifikke mekatronikløsninger og vi har 25 års erfaring fra samarbejde med både store og små danske virksomheder - hvilket gør os til den ideelle sparringspartner på lige netop jeres projekt!

Fremtidens teknologiske udvikling er spændende, og der er ingen tvivl om at mekatronik kommer til at fylde mere i hverdagen over hele verden. Hos GCM byder vi fremtiden velkommen, og håber på et langt og frugtbart samarbejde med både eksisterende og nye kunder.

 

Historie:

Gearcentralen A/S er grundlagt i 1986 som en handelsvirksomhed beliggende i Sønderborg. Siden da, er virksomheden løbende blevet mere fokuseret på kundespecifikke mekatronik projekter og en ny 'Micmotor' afdeling i 1998.

I 2005 overtog Jan Blankschøn og Bjørn Davidsen 100 % af aktiemajoriteten i Gearcentralen A/S som i 2006 skiftede navn til Gearcentralen Micmotor (GCM) - en strategi der har forenet de 2 tidligere afdelinger i ét stærkt brand. I dag har GCM hovedsæde på Redstedsgade 15 i 6400 Sønderborg med et administrativt kontor samt lagerfaciliteter og et værksted.