Fladgear

ABM fladgear

Fladgearet er en speciel konstruktionsform afledt af tandhjulsgearet. Udgangsakslen er parallel med motorakslen, men forskudt som muliggør bl.a. hulaksel. Tandhjulgearets fordele som høj virkningsgrad og lavt lydniveau beholdes. Gearene kan leveres med forskellige motorvarianter med eller uden bremse.

Gearstørrelser: fra FAG53 til FAG1354
Flangediameter: fra Ø 80 mm til Ø 250 mm
Moment max: 1.350 Nm

Gearcentralen Micmotor GCM ABM katalog

Portescap fladgear

Portescaps sortiment af fladgear er designet til deres forskellige motorer og leveres i et utal af udvekslinger med standardaksler eller efter kundens ønske. Gearene, som har en høj virkningsgrad og et lavt friktionsmoment, kan kombineres med motortyperne alt efter størrelse og effektforhold.

Udveksling: 4,25:1 – 3000:1
Moment: 0,6-2,6 Nm
Diameter: Ø 26,2 mm
 
Gearcentralen Micmotor GCM Portescap katalog

Zeitlauf fladgear

Zeitlaufs fladgear med navnet Flatline fås i flere størrelser. Gearet leveres standard med forskellige motortyper, DC motor, børsteløse DC motorer og 1 og 3 faset AC motorer. Gearene kan også leveres med NEMA flange i forskellige størrelser.
 
Udveksling: 8,2:1 til 2135,9:1
Moment max: 30 Nm
Gearcentralen Micmotor GCM ZEITLAUF katalog

Fandt du ikke, hvad du søgte?

Så skriv eller ring til os. Hos GCM har vi et stort produktsortiment fra mange forskellige leverandører - på den måde sikrer vi os, at vi altid har en løsning der dækker netop jeres behov.

Send os en mail på info@gearcentralen.dk eller ring på

Telefon +45 74 42 18 64 så besvarer vi din henvendelse hurtigst muligt.