tilbage

ebm-papst ZEITLAUF

Virksomheden blev grundlagt i 1957 under navnet ZEITLAUF GmbH. Produktionen startede med fremstilling af timere, og har senere udviklet sig til et bredt sortiment af tandhjuls-, vinkel- og planetgear og kundespecifikke løsninger. Ebm-papst ZEITLAUF har etableret sig som en af verdens førende leverandører og beskæftiger i dag 12.550 medarbejdere globalt.

Gearmotorerne bruges bl.a. i kopimaskiner og elevatordøre (eks. dørene ved metrostationerne i Nuremberg, Seoul og Athen). Derudover bruges de også til spillebordene i Las Vegas hvor gearmotorerne sørger for at sortere og samle de farvede poletter.

Innovativ styrke kendetegner i dag produkterne fra ebm-papst ZEITLAUF og med årtiers erfaringer og visionære konstruktioner fortsætter virksomheden med at udvikle banebrydende løsninger i fremtiden.

Det nyeste initiativ fra ebm-papst ZEITLAUF er, at lagerføre over 4.200 kombinationsmuligheder hvilket betyder at de kan afsende op til 20 stk. prototyper inden for blot 48 timer. Dette er revolutionerende for en branche der typisk oplever leveringstider på op til 10 uger, fordi virksomhederne hovedsageligt er ordreproducerende.

Foruden motorer og gearmotorer, tilbyder producenten bl.a. nema 17, 23 og 34 påbygningsgear til eksisterende motorer som også kan leveres hurtigt.


Herunder ses de nyeste kataloger fra ebm-papst ZEITLAUF, hvor du kan læse om de nye muligheder:

 Børsteløse motorerDC motorer

Katalogerne er opdateret 12/2016