tilbage

ABM Greiffenberger

ABM Greiffenberger udvikler og producerer innovative motorer og gear i høj kvalitet. ABM fremstiller selv alle komponenter til motorer, gear, bremser og frekvensomformere, hvorved sammenbygnings- og tilpasningsproblemer helt undgås for vore kunder.
 
Årtiers knowhow omkring fremstilling af motorer og gear garanterer allerede i udviklingsfasen perfekt overensstemmelse mellem komponenterne, hvilket sikrer driftssikkerhed og stor fleksibilitet.
 
Med udgangspunkt i det brede produktsortiment udvikler ABM individuelle løsninger til mange forskellige brancher, som også betyder langvarigt samarbejde med kunderne.
 
I mange industrier, lige fra løfteteknik til motorenheder i biomasse varmesystemer, er ABM den førende leverandør. På grund af det fleksible modulopbyggede system, er det muligt også at tilpasse løsninger til mindre produktioner.
 
ABM beskæftiger 670 medarbejdere på 3 fabrikker, som årligt fremstiller over 300.000 enheder. 6 datterselskaber og repræsentationer verden over sørger for tæt kontakt til kunderne world-wide.
 
Vil du læse mere om, hvilke industrier ABM Greiffenberger specialiserer sig i?
 

Material

handling

Kraner og

hejseværk

Biomasse

varmesystemer

Lager og

logistik

Elektriske

køretøjer

Vind

turbiner